Siivouspalvelut kotitalouksille ja yrityksille

Tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua koteihin, vapaa-ajan asuntoihin ja yritystiloihin Jämsän seudulla. Tavoitteenamme on mahdollistaa sinulle vaivattomampi arki ja aikaa sinua oikeasti kiinnostaviin asioihin. Luotettavat ja ystävälliset siivoojamme puhdistavat tilasi ammattilaisvälineillä ja ympäristöä kunnioittaen.

Kotisiivoukset kaikenlaisille kodeille Jämsässä ja lähialueilla.

Kotisiivous

Säännöllisellä kotisiivouksella saat lisää vapaa-aikaa ja nautit puhtaasta kodista. Siivoamme kaikenlaisia koteja Jämsässä ja lähialueilla. Saat oman siivoojaparin, joka siivoaa kotisi niin usein kuin toivot.

Vapaa-ajan asuntojen siivoukset

Siivoamme vapaa-ajan asunnot, loma-asunnot ja mökit Himoksella ja Jämsän seudulla. Huolehdimme puhtaudesta vuokralaisten vaihtuessa tai kun tarvitset perusteellista siivousta. Siivoukseen voidaan sisällyttää myös saunan pesu ja liinavaatepalvelut.

Mökkien, vapaa-ajan sekä loma-asuntojen siivoukset Jämsän seudulla.
Toimistojen ja liiketilojen siivous ammattilaisvälineistöllä.

Yrityssiivous

Siivoamme toimistot ja muut liiketilat ammattilaisvälineillä. Meillä on oma, itse koulutettu henkilöstö. Teemme kanssanne sopimuksen säännöllisestä siivouksesta ja räätälöimme palvelun tarpeidenne mukaiseksi. Ylläpitosiivouksen lisäksi saatte kauttamme ikkunanpesut ja erilaiset erikoissiivoukset.

Rakennusten loppusiivoukset

Teemme loppusiivouksia rakennus- ja remonttikohteisiin, kun tilaa ollaan ottamassa käyttöön. Huolellinen, oikeilla välineillä tehty loppusiivous puhdistaa tehokkaasti rakennuspölyn kaikilta pinnoilta.

Huolelliset loppusiivoukset rakennuskohteisiin ja remonttikohteisiin.
Perusteelliset suursiivoukset juhlien ja pyhien yhteyteen.

Suursiivous

Suursiivous on normaalia viikkosiivousta perusteellisempi siivous. Voit tilata sen esimerkiksi juhlien ja pyhien yhteyteen, kun haluat, että kotisi on parhaimmillaan. Suursiivouksen jälkeen myös kodin ylläpitosiivous on helpompaa.

Kotiapu ja asiointi

Tarjoamme muun muassa ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille apua päivittäisissä askareissa. Ystävälliset ja luotettavat työntekijämme voivat esimerkiksi hoitaa kauppaostokset tai avustaa ruoanlaitossa. Jos toimintakykysi on alentunut, voit olla oikeutettu saamaan palvelun edullisemmin, ilman arvonlisäveroa.

Kotiapupalvelut ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille.